AcasăEvenimentPremiera ActualMM.ro - ULTIMA ORA - Traian Basescu este in Borsa. Afla...

Premiera ActualMM.ro – ULTIMA ORA – Traian Basescu este in Borsa. Afla aici unde s-a cazat aseara

DISTRIBUIȚI

Presedintele suspendat al Romaniei Traian Basescu a sosit aseara in orasul de la poalele muntilor Rodnei, Borsa. Basescu a plecat ieri din Covasna si a ajuns aseara in Borsa. S-a cazat la un hotel de trei stele privat situat la aproximativ 400 metri de statiunea Complex Turistic Borsa. Acesta este asteptat astazi sa participe la slujba de la Manastirea Prislop iar apoi sa faca baia de multime la serbarea campeneasca „Hora de la Prislop”. La manifestare sunt asteptati sa participe peste 10.000 de oameni din judetele Maramures, Suceava si Bistrita Nasaud.

sursa foto: http://www.facebook.com/MaramuresRO

ActualMM.ro a aflat unde s-a cazat presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu. El a ales un hotel nou, de trei stele: Hotel Victoria. Pe site-ul de prezentare al hotelului gazdele spun ca „ofera turistilor servicii de inalta calitate”. O camera dubla de lux cu doua locuri costa 150 de lei iar micul dejun 15 lei.

Sa mai spunem ca si fiica presedintelui s-a rugat la Manastirea Prislop din Borsa, Maramures.

CLICK AICI pentru a afla detalii!

ACTUALIZARE: Basescu la Manastire (sursa: – Mediafax)

Preşedintele suspendat Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au participat, duminică, la slujba de la Mănăstirea din Pasul Prislop, el spunând că a fost impresionat, în 2009, de cuvintele stareţului de acolo: „Orice creştin are nevoie de o rugăciune” şi adăugând „Orice creştin are nevoie de iertare”.

foto: Romania TV

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au participat, duminică, la o slujbă specială oficiată la Mănăstirea de la Prislop, în judeţul Maramureş, unde au fost prezente aproximativ 1.500 de persoane, la prima parte a slujbei asistând şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, aflaţi pentru prima dată la această mănăstire.
La un moment dat, în timpul slujbei, când corul interpreta un cântec în care era vorba despre mame, Maria Băsescu a plâns, ea spunând ulterior că şi-a amintit de mama sa. După slujbă, a fost oficiat un parastas în memoria soldaţilor necunoscuţi îngropaţi în cimitirul din curtea mănăstirii.
În curtea mănăstirii, preşedintele suspendat a fost asaltat de oameni, care voiau să facă fotografii cu el.
Un bărbat de 34 de ani din Borşa, care a venit cu familia, dar care este stabilit în Italia de peste zece ani, i-a cerut lui Traian Băsescu să facă ceva pentru comunităţile de români din afara ţării, să trimită dascăli sau să deschidă şcoli, astfel încât copiii care trăiesc acolo să nu-şi uite limba şi istoria. Băsescu i-a spus că există un astfel de program, dar bărbatul a replicat că nu este suficient.
Preşedintele suspendat nu a făcut declaraţii politice, singurul său discurs rostit după parastas făcând referire la sentimentele sale faţă de maramureşeni şi la faptul că este impresionat de modul în care localnicii îşi cinstesc eroii. Ulterior, Traian Băsescu şi soţia sa au mers în corpul de clădire unde locuiesc monahii, pentru a lua masa şi a discuta.

Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA