AcasăNews AlertUPDATE - VIDEO ŞOCANT - PREMIERĂ actualmm.ro - DESCOPERIRE CADAVRU - O...

UPDATE – VIDEO ŞOCANT – PREMIERĂ actualmm.ro – DESCOPERIRE CADAVRU – O familie din Cicârlău, in loc de ciuperci, a găsit cadavrul mumificat al Florei Dragoş dispărută de o lună (fotografii şi video şocante!)

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Imagini de coşmar în urmă cu puţin timp într-o pădure din Cicârlău. O familie care a mers în pădure să culeagă ciuperci a avut parte de o descoperire de-a dreptul şocantă. Aceştia au găsit cadavrul mumificat al bătrânei dispărute în urmă cu aproape o lună de zile. Flore Dragoş în vârstă de 87 ani a dispărut în timp ce se îndrepta spre casă. La data de 12 octombrie, poliţişti, jandarmi, pădurari şi săteni au căutat-o prin pădure fără niciun rezultat însă. Din păcate, temerile oamenilor s-au adeverit şi aceasta a fost găsită fără viaţă.

Materialul video nu îl vom putea prezenta necenzurat pentru că imaginile sunt de-a dreptul şocante. Vom încerca pe cât posibil să acoperim fata şi corpul femeii, cu toate că acest site şi-a propus să vă prezinte realitatea fără ocolişuri şi cenzură. Prin urmare vor fi şi secvenţe video care vă pot marca. Prin urmare vă avertizăm să nu urmăriţi materialul filmat pe care îl vom posta cât mai curând posibil dacă nu vă simţiţi în stare! Mulţumim pentru înţelegere.

Imaginile pe care le-au văzut cei doi membri ai unei familii din Cicârlău nu le vor uita niciodată. Au căutat ciuperci într-o pădure situată la aproximativ 2 kilometri de ultima casă din comuna unde locuia femeia dispărută. Femeia a fost cea care a făcut macabra descoperire: cadavrul mumificat al bătrânei nu mai avea ochi iar hainele intraseră erau deja putrezite. „Nu voi putea uita niciodată ce am văzut. M-am speriat şi tremur toată” a povestit femeia.

2.actualmm.ro

Poliţia a fost imediat anunţată şi s-a deplasat la locul faptei, anunţând şi echipa de criminalişti.

ACTUALIZARE: Comunicatul oficial al IPJ Maramureş

„În data de 30.10.2011, ora 15,30, Postul de poliţie Cicârlău a fost sesizat, prin SUAU 112 de către un cetăţean din comună, despre faptul că, în jurul orei 15,00, în timp ce căuta ciuperci în pădure, în albia unui torent al pârâului Valea Negruţi, a găsit cadavrul în descompunere a unei persoane de sex feminin. Corpul neînsufleţit este al lui DRAGOŞ FLOARE, de 86 ani, din Baia Mare, fără forme legale  în Cicîrlău, persoană dată dispărută din data de 02.10.2011. Identitatea persoanei decedate a fost recunoscută şi de alte persoane, tot din Cicârlău. S-a luat măsura transportării cadavrului la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului”.


Citeşte şi: http://www.2.actualmm.ro/cautari-disperate-la-cicarlau-pentru-gasirea-unei-femei-disparute/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA