AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ AL DOILEA DECES ÎN MARAMUREȘ - Bărbatul din Fărcașa infectat cu...

ACTUALIZARE/ AL DOILEA DECES ÎN MARAMUREȘ – Bărbatul din Fărcașa infectat cu COVID-19 a decedat la spital

DISTRIBUIȚI

Informații de ultimă oră cu privire la situația COVID-19 în Maramureș. Surse medicale au declarat pentru ActualMM.ro că bărbatul de 75 de ani din Fărcașa, confirmat ca fiind infectat cu virusul și internat la Spitalul Suport (TBC) a decedat.

Din nefericire, starea acestuia fusese destul de gravă încă de la transferul la TBC. Acesta a fost intubat și respira doar cu ajutorul aparatelor.

ACTUALIZARE:

 

Decesul bărbatului din Fărcașa a fost confirmat oficial de către Grupul de Comunicare Strategică.

Deces 770: Bărbat, 74 ani, județ Maramureș. Internat în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în 18.04.2020, transferat în data de 25.04.2020 în Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare. Recoltat pentru COVID-19 în data de 24.04.2020.
Rezultat pozitiv în data de 25.04.2020.
Decedat în data de 02.05.2020.
Comorbidități: HTA, Sechele AVC- Tetraplegie, Afazie.”

Autoritățile nu au comunicat, în schimb, de unde a putut contacta bărbatul de 74 de ani virusul.

Potrivit unor surse medicale, se pare că medicii care îl tratau pe bărbat ar fi cerut testarea acestuia la scurt timp după internarea în Spitalul Județean. Potrivit acelorași surse, ar fi fost inițial refuzați de către DSP Maramureș. Totuși, testarea a fost efectuată la câteva zile distanță (într-o vineri) când starea pacientului era deja destul de gravă. A doua zi de la recoltare, rezultatele testării au arătat că maramureșeanul era infectat cu virusul. La scurt timp, pacientul a fost transferat la Spitalul Suport (TBC) și intubat. Din nefericire, azi, 2 mai, acesta a pierdut lupta cu viața.

Vom reveni cu un punct de vedere al DSP Maramureș cu privire la acest caz.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA