AcasăEvenimentPREMIERA ActualMM.ro - ACTUALIZARE 2 - Copil de trei ani intoxicat cu...

PREMIERA ActualMM.ro – ACTUALIZARE 2 – Copil de trei ani intoxicat cu diluant la Poienile de Sub Munte

DISTRIBUIȚI

Incident grav petrecut in localitatea Poienile de sub Munte din judetul Maramures.Un copil de trei ani a baut diluant, iar in acest moment este transportat de la Centrul de Sanatate din Poienile de sub Munte la Spitalul din Viseu de Sus. Se pare ca incidentul s-ar fi petrecut intr-un moment de neatentie al parintilor. Copilasul Vasile B. este in stare grava, insa abia dupa ce va fi examinat de medicii de la CPU Viseu, se va decide daca acesta va fi sau nu transferat la Spitalul judetean Baia Mare. Cel mai probabil si DGASPC se va autosesiza in acest caz si va incerca sa afle cu exactitate imprejuarile in care s-a petrecut incidentul.

ACTUALIZARE 1

„Deocamdata nu am fost sesizati despre acest incident. Cu siguranta cei de la Viseu de Sus vor face un raport si il vom primi in cursul zilei de luni. Urmeaza ca apoi sa decidem daca trebuie sa facem o ancheta in familia respectiva” a declarat pentru ActualMM.ro, Nicolae Boitor, director DGASPC Maramures.

ACTUALIZARE 2

Medicii care l-au consulatat pe baietel la Viseu de Sus au decis ca nu se impune transferula cestuia la Spitalul din Baia Mare pentru ca starea lui de sanatate este stabila, el nefiind in pericol. A ramas internat pentru supraveghere la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.







TE-AR MAI PUTEA INTERESA