spot_img
AcasăAdministrațieACTUALIZARE/ PREMIERĂ ACTUALMM - Cornuri cu mucegai pentru elevii de la o...

ACTUALIZARE/ PREMIERĂ ACTUALMM – Cornuri cu mucegai pentru elevii de la o școală din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

PREMIERĂ ACTUALMM  Caz revoltător petrecut astăzi, 21 octombrie, la o școală din municipiul Baia Mare. Mama unei eleve a publicat pe o rețea de socializare mai multe imagini cu ceea ce ar trebui să fie masa sănătoasă pentru fetița ei, din partea statului.

Mai exact, cornul oferit elevei este plin cu… mucegai.

Reacțiile altor părinți nu au întârziat să apară, mulți dintre aceștia fiind absolut revoltați de starea produselor alimentare primite de către copiii lor la școală, produse furnizare de către o firmă de panificație locală.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu mai multe informații, printre care și numele școlii în care s-a produs ”pățania”. Între timp, așteptăm un punct de vedere oficial din partea Consiliului Județean, instituție prin care funcționează programul național „cornul și laptele” în județul nostru, dar și a Inspectoratului Județean Școlar Maramureș, care ar trebui să se asigure că programul decurge la standardele impuse.

Actualizare:

Răsturnate de situație. Am fost contactați de mama copilului care a adus acasă cornul mucegăit. Aceasta susține că, defapt, a aflat ulterior că elevii s-ar fi „bătut” cu cornuri în clasă și un produs mai vechi ar fi ajuns la fetița ei. Norocul face că fata a adus cornul mucegăit acasă și nu l-a consumat. Situația este oricum îngrijorătoare, ținând cont că elevii de clase mai mici pot oricând să se îmbolnăvească dacă au la îndemănă produse rămase în bancă, expirate sau mucegăite, dacă nimeni nu verifică sălile de clasă după terminarea cursurilor.

Ne bucurăm că în acest caz pare a fi vorba doar de o neglijență. Cu toate acestea, nu trebuie să omitem faptul că mulți părinți se plâng de calitatea cornurilor distribuite în școlile din Maramureș.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA