AcasăActualitateSocialPRELUARE GRAIUL.RO - Se deschide sezonul de schi la Cavnic

PRELUARE GRAIUL.RO – Se deschide sezonul de schi la Cavnic

DISTRIBUIȚI

PRELUARE GRAIUL.RO Ninsorile din ultimele zile au creat condiţii propice la Cavnic pentru schiat.

 PRELUARE GRAIUL.RO Astfel, administratorii pârtiilor se pregătesc intens pentru ca în acest sfârşit de săptămână să deschidă sezonul de schi. Cristian Costin, administratorul pârtiei Icoana, spune că zăpada naturală a atins un strat de 30 de cm.

Pentru ca pârtia să poată fi utilizată s-a recurs şi la tunurile de zăpadă, astfel încât, din după-amiaza zilei de 18 noiembrie, iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi la Cavnic.

Deja s-au primit telefoane de la turişti din judeţele învecinate: Cluj, Sălaj. Oamenii au întrebat care sunt condiţiile, exprimându-şi dorinţa de a-şi petrece sfârşitul de săptămână în oraşul turistic din Maramureş.

citeşte şi EXCLUSIV – Ilegalități în Primăria Baia Mare. Vasile Barbul și Marinel Rob girează pentru lucrări din cadrul unui contract necâștigat încă la licitație

“Am amenajat pârtiile. Se va putea schia pe pârtia Icoana 2, care este cea mai lungă. Va funcţiona şi teleskiul. De asemenea, va fi pusă în funcţiune şi instalaţia nocturnă, astfel încât turiştii să se poată bucura din plin de zăpada de pe pârtie. Sperăm ca de acum înainte să mai ningă şi să existe condiţii favorabile pentru schiat”, a conchis Cris­tian Costin.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA