AcasăEvenimentSportPRELIMINARII CM 2017 - România, pregătită să dea piept cu Austria

PRELIMINARII CM 2017 – România, pregătită să dea piept cu Austria

DISTRIBUIȚI

Echipa națională de handbal masculin va susține astăzi, 14 ianuarie, partida împotriva Austriei. Meciul va avea loc la ora 18:00 în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. Pentru a se califica, România are nevoie de o victorie la patru goluri, după ce în tur Austria a obținut victoria cu 27-24.

Tricolorii se așteaptă ca meciul cu Austria să fie unul dur iar pentru a reuși să obțină victoria antrenorul României a schimbat tehnica de joc față de meciul cu Finlanda.

„Meciul cu Austria va avea o altă conotație pentru că are o miză foarte mare și noi suntem hotărâți să jucăm altfel decât cu Finlanda. Austria, toată lumea știe că e participantă la turnee finale de campionat mondial și european, an de an. Asta spune totul. Austria are echipă puternică iar noi suntem la început de drum și vrem să arătăm că România încă poate în handbalul masculin”, a spus antrenorul naționalei, Aihan Omer.

De complexitatea meciului sunt conștienți și handbaliștii echipei naționale.

„Eu zic că suntem pregătiți pentru Austria. Esteo echipă puternică, cu jucători buni, jucători care joacă în Bundesliga dar și noi avem câțiva jucători buni”, a spus Alexandru Csepreghi.

„Va fi un meci foarte, foarte dur pentru că și ei vor veni la Baia Mare să câștige și să se califice dar noi sperăm să facem cel mai bun meci al nostru din această grupă și să mergem în Italia să ne calificăm”, a mai adăugat Valentin Ghionea.

Partida dintre România și Austria contează pentru grupa II de calificare la Campionatul Mondial din 2017.

Credit Foto: facebook.com
Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA