AcasăActualitate112PREJUDICIU DE PESTE 69.000 EURO - Un gestionar bistrițean reținut pentru delapidare

PREJUDICIU DE PESTE 69.000 EURO – Un gestionar bistrițean reținut pentru delapidare

spot_img

DISTRIBUIȚI

PREJUDICIU DE PESTE 69.000 EURO Polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat trei percheziții domiciliare. O persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de delapidare a fost reținută, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

La data de 1 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Bistrița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare, scrie Timp Online.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada mai-iunie 2017, un bărbat din Bistrița, în calitate de angajat al unei societăți comerciale și având atribuții de gestionar ar fi sustras în repetate rânduri materie primă, cauzând un prejudiciu de 69.073,22 euro.

Față de persoana bănuită de comiterea faptei a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA