AcasăActualitate112PREJUDICIU DE 7,5 MILIOANE DE LEI - Descinderi la persoane bănuite de...

PREJUDICIU DE 7,5 MILIOANE DE LEI – Descinderi la persoane bănuite de furt de combustibil de la CFR Călători

spot_img

DISTRIBUIȚI

PREJUDICIU DE 7,5 MILIOANE DE LEI Poliţiştii de la transporturi din Cluj efectuează, miercuri dimineața, descinderi la trei puncte de lucru ale unei societăți de transport, pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de alimentări neconforme cu combustibil ale locomotivelor şi automotoarelor.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca vor să identifice și să ridice documente ce pot constitui probe în două dosare penale cu privire la comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals intelectual, de către angajaţi ai firmei în cauză, conform unui comunicat transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), scrie Libertatea.

„Astăzi, începând cu ora 8, în baza Deciziei Directorului General CFR Călători 1/7881/2017, o echipă a Corpului de Control se află într-o acțiune privind furturile de motorină.

Împreună cu polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj din cadrul Direcției de Poliție Transporturi efectuează (…) verificări simultane în Depourile Satu Mare, Cluj și SELC Jibou în vederea ridicării de înscrisuri cu privire la situațiile de alimentare cu combustibil în afara programului.

În 04 septembrie a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de delapidare și fals intelectual în urma sesizării conducerii CFR Călători privind alimentarea, chiar si peste capacitatea rezervoarelor, a materialului rulant de tractiune de pe raza SRTFC Cluj în afara programului în perioada ianuarie 2016 – iulie 2017”, se arată și într-un comunicat al CFR Călători.

La nivelul activității companiei s-au realizat încă de la inceputul anului trecut mai multe asemenea acțiuni cu scopul de a stopa furturile și vor continua la nivel naţional, în toate locațiile feroviare.

Dosarul de la Timișoara pe acest subiect este în curs de finalizare, prejudiciul fiind de peste 7.5 milioane lei.

”Este absolut necesar să stopăm aceste practici care păgubesc compania. Pasagerii noştri merită respect, iar respectul presupune grija față de bunul și de banul public”, a declarat Iosif Szentes, directorul general CFR Călători.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA