AcasăActualitate112A PREJUDICIAT 4 HOTELURI DIN BAIA MARE  - Se recomandă pilot la...

A PREJUDICIAT 4 HOTELURI DIN BAIA MARE  – Se recomandă pilot la TAROM, se cazează, mănâncă și bea, apoi…dispare

DISTRIBUIȚI

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani care a găsit o metodă mai puțin obișnuită de a trăi pe picior mare. Își face rezervare prin telefon, apoi se prezintă la recepția hotelurilor cu inscripția Companiei Tarom. Se legitimează cu cartea de identitate, spune că este copilot și că dorește o rezervare pentru câteva zile, relatează Vasile Dale.

Reprezentanții hotelurilor din Baia Mare spun că bărbatul acționează cam la fel. Se cazează, servește micul dejun, golește mini-barul peste noapte, face comenzi la restaurant și dimineața, când să achite nota de plată, găsește diverse pretexte. Fie spune că nu i-au intrat încă banii pe card, fie că se va prezenta altcineva să achite contravaloarea serviciilor. La unul dintre hotelurile prejudiciate și-a lăsat geamantanul ca să pară mai credibil. Însă, la verificare, acesta era gol, și a plecat cu tot cu cheie.

Managerii unitățlor de cazare au început să își trimite e-mailuri de avertizare unii către alții. La un hotel a fost refuzat, iar la un altul a fost evacuat. Până acum bărbatul din Brașov a prejudiciat patru hoteluri din Baia Mare cu aproape 5.000 de lei.

Doi dintre administratorii de hoteluri au depus plângere la Poliție și așteaptă ca oamenii legii să dea de urma celui care i-a prejudiciat. Politiștii susțin că bărbatul a fost identificat și că un procuror a preluat cazul.

Individul se numeste Mihuț Munceleanu și este din Brașov. Se pare că pe lângă cele patru hoteluri țepuite, individul a mâncat și băut pe săturate  și la un restaurant din zona parcului municipal din Baia Mare. Ba mai mult, conform unui cititor, a închiriat apartamentul acestuia. Norocul lui a fost că a sunat pe un cunoscut de la Tarom și a doua zi l-a evacuat din apartament.

Citiți continuarea pe Vasile Dale.

Sursa informațiilor – Mica Svab, TL+ Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA