spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ DESCOPERIRE MACABRĂ - Cadavrul unui bărbat în stare de putrefacție,...

ACTUALIZARE 2/ DESCOPERIRE MACABRĂ – Cadavrul unui bărbat în stare de putrefacție, găsit într-o casă

DISTRIBUIȚI

DESCOPERIRE MACABRĂ Descoperire macabră ier-dimineață în orașul Baia Sprie. Polițiști au fost alertați după ce o persoană a găsit corpul neînsuflețit al unei persoane într-un apartament.

Potrivit surselor ActualMM, cadavrul ar fi în continuare în casa respectivă. Cei de la IML nu l-au luat încă de la fața locului, astfel că trupul a intrat într-o stare de putrefacție.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la moartea bărbatului sau motivul pentru care trupul acestuia nu a fost încă luat de către autorități.

 

ACTUALIZARE

Informații incredibile ne-au fost transmise de către cititorii noștri. Se pare că trupul în stare de putrefacție a bărbatului descoperit într-un apartament din Baia Sprie, încă de ieri, nu a fost ridicat de către cei de la Medicina Legală pentru că… nu lucrează în weekend-uri.

Ba mai mult, potrivit cititorilor noștri, Serviciul de Medicină Legală Maramureș nu lucrează nici în timpul săptămânii, între orele 16:00 și 8:00 dimineața.

 

ACTUALIZARE 2:

Polițiștii confirma informațiile ActualMM cu privire la data în care a fost găsit cadavrul bărbatului, dar și faptul că acesta nu a fost ridicat până azi.

„Polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați că un bărbat a decedat în locuința sa, din oraș. A fost identificat un bărbat de 53 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului nu s-au constatat urme de violență.  Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții”, arată IPJ Maramureș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA