AcasăLifestylePregătiți-vă locuința pentru sărbători. Aosom are oferte la brazi artificiali de Crăciun...

Pregătiți-vă locuința pentru sărbători. Aosom are oferte la brazi artificiali de Crăciun cu zăpadă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Iată că suntem atât de aproape de una dintre cele mai așteptate perioade din an. Crăciunul este la o aruncătură de băț și începem să ne pregătim cum știm mai bine. Interiorul casei trebuie decorat ca la carte. Nici de exterior nu uităm, dorim să aranjăm pomii din grădină, să așezăm o coroniță pe ușa de la intrare și ne gândim să punem pe gazon câteva figurine. Totul trebuie decorat, asta știm sigur. Există totuși câteva elemente cărora le oferim o mai mare atenție. Printre acestea se numără masa festivă și bradul de Crăciun.

Bradul este elementul central al decorului de Crăciun

Când ne gândim la Crăciun, ne gândim implicit la bradul împodobit. Toate elementele de decor din casă gravitează în jurul acestui simbol central. Crăciun fără brad nu există, de aceea Aosom vă pune la dispoziție o selecție de brazi artificiali de Craciun cu zapada.

Un astfel de brad nu trebuie să lipsească din nicio locuință. De dimensiuni mai mari sau mai mici, în nuanțe de verde închis sau verde crud, cu diverse detalii sau simpli, brazii de Crăciun domină această sărbătoare de iarnă.

Brad natural sau brad artificial?

O întrebare grea apare în mintea noastră când ne gândim la bradul de Crăciun: artificial sau natural? Firește, mirosul bradului natural nu poate fi comparat cu nimic în lume. Simțim căldura sărbătorilor prin acea aromă de brad. Dar bradul natural nu mai este de multă vreme o variantă rentabilă. Minusurile acestuia sunt multe. În primul rând, nu este o variantă prietenoasă cu mediul. Defrișările sunt masive la ora actuală, iar brazii de Crăciun nu fac decât să agraveze situația despăduririlor.

În al doilea rând, e vorba și de comoditate. Un brad natural va face foarte mult deranj în locuință. Trebuie păstrat într-o cameră mai rece și asta nu ne prea bucură. Dorim să ne bucurăm privirea, nu să ținem bradul închis într-o cameră separată sau să renunțăm la confortul termic din casă.

Mai este și vorba despre buget. Un brad artificial poate reprezenta o investiție de viitor. Îl cumpărăm astăzi și îl folosim ani de-a rândul. În schimb, bradul natural poate fi folosit doar câteva săptămâni, maxim. Apoi va sfârși la ghena de gunoi.

Unora nu le prea place ideea de brad artificial pentru că nu este la fel de aspectos ca unul natural. Aflați că de la Aosom puteți să cumpărați un brad de Craciun cu zapada, fructe si conuri de brad care arată întocmai ca unul natural.

Aosom vă stă la dispoziție cu decorațiuni pentru Crăciun

Acum că ați stabilit de unde cumpărați bradul, e timpul să vă interesați și de decorațiuni. Accesați site-ul aosom.ro și descoperiți varietatea de articole care vă așteaptă. Decorați bradul, casa și exteriorul acesteia cu decorațiuni dintre cele mai ingenioase. Figurine gonflabile pentru grădină sau balcon, figurine tematice pentru decorul din interior, farfurii și tacâmuri în ton cu sărbătoarea și multe altele vă așteaptă să le cumpărați.

Achiziționați tot ce aveți nevoie pentru decorul de Crăciun din acest an de la Aosom! Calitatea produselor este garantată!

Date de contact:

clienti@aosom.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA