AcasăActualitateSocialPREGĂTIRI - Zeci de copii din Baia Mare se pregătesc pentru Ziua...

PREGĂTIRI – Zeci de copii din Baia Mare se pregătesc pentru Ziua Mamei

DISTRIBUIȚI

Zeci de copii din Baia Mare profită de vacanţa interesemestrială ca să pregătească mici cadouri pentru cele care le-au dat viaţă sau pentru bunici. Astfel, în perioada 8 – 12 februarie 2016, în cadrul Centrului Multifuncțional Rivulus Pueris, se desfășoară programul de vacanță „Daruri pentru Mame și Bunici”. La acest program participă un număr de 35 de copii care zilnic confecționează felicitări și mărțișoare pentru mame și bunici.

De asemenea, li se vor prezenta noțiuni de igienă, cât și informații privind importanța consumului zilnic de fructe care reprezintă un adevărat izvor de sănătate . La organizarea acestui program, un aport important îl au senioarele de la grupul de creație, din cadrul Centrului de Zi Caspev, care s-au implicat în organizarea acestor activități cu copiii.

Pe lângă aceste activităţi copiii au avut parte şi de alte acțiuni educative. Au învăţat importanța spălării mâinilor și beneficiile consumului zilnic de fructe și legume. Copiii au învățat denumirea degetelor de la mâini și au avut parte și de un concurs, ei trebuind să recunoască un anumit fruct sau o legumă. De asemenea, copiii au interpretat cântece și au recitat poezii.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA