AcasăAdministrațiePREGĂTIRI MODESTE PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ - Vezi în ce zone ne...

PREGĂTIRI MODESTE PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ – Vezi în ce zone ne vom putea bucura de iluminatul ornamental festiv în Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare se înscrie în lista orașelor din România care reduc în acest an, în contextul pandemiei, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Doar câteva zone vor fi împodobite cu luminițe, însă tradiția Bradului Băimărenilor rămâne. Acesta urmează să fie amplasat în Centrul Vechi. Vă prezentăm mai jos comunicatul Primăriei:

Primăria Baia Mare a început pregătirile pentru ornamentarea a două zone din oraș cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, pe parcursul lunii curente se lucrează în Parcul Mara și Piața Libertății.

În Parcul Mara se vor împodobii copacii, iar la sol și suspendate vor fi șire și sfere luminoase cu elemente 3D, mai exact: oameni de zăpadă, panouri inscripționate, reni, îngerași, cutie de cadou, clopoțel etc.

Foto: Arhiva Primăriei Baia mare

În ceea ce privește Piața Libertății, toți pomii vor fi împodobiți, iar decorativele vor fi formate din figurine luminoase montate atât la sol, cât și suspendate. Referitor la strada Gheorghe Șincai, instalațiile luminoase au fost deja instalate pe copaci.

De menționat ar fi faptul că în Piața Libertății va fi amplasat, și în acest an, bradul tradițional de Crăciun„.

 

Foto: Arhiva Primăriei Baia mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA