Acasă Altele Economic PREGĂTIRI DE MINIVACANȚĂ - Ce destinații preferă românii de 1 Decembrie 

PREGĂTIRI DE MINIVACANȚĂ – Ce destinații preferă românii de 1 Decembrie 

DISTRIBUIȚI

PREGĂTIRI DE MINIVACANȚĂ Cele mai căutate destinaţii externe căutate de români pentru minivacanţa 29 noiembrie – 3 decembrie sunt Italia, Spania şi Germania. Totodată, comparativ cu anul trecut pentru aceeaşi perioadă, preţul zborurilor către aceste destinaţii diferă considerabil, arată o analiză a portalului momondo.ro, citată de Mediafax.

PREGĂTIRI DE MINIVACANȚĂ Următoarea minivacanţă ocazionată de sărbători legale este cea din 30 noiembrie, Sfântul Andrei, şi 1 Decembrie ziua naţională a României, care anul acesta vor fi înainte de weekend. Astfel că mai mulţi români şi-au pregătit bagajele pentru un city break dincolo de graniţele ţării.

„Cu ocazia weekendului prelungit de la finalul lunii noiembrie, interesul românilor pentru a străbate ţările europene este semnificativ mai mare faţă de 2016. În topul celor mai căutate destinaţii pentru perioada 29 noiembrie 3 3 decembrie 2017 este Italia, cu o creştere de 89% faţă de anul trecut, Roma fiind atracţia principală”, arată autorii studiului.
Pe locul al doilea în căutările efectuate pe momondo.ro se află Spania (+95%) şi în special Barcelona, care îi atrage pe călătorii români tot mai mult (+93%), chiar şi pe fondul evenimentelor politice şi economice petrecute în ultimele luni acolo. Cu o creştere asemănătoare în căutări este Austria (+91%), Viena fiind oraşul către care mai mulţi români plănuiesc (+95%) să se îndrepte în minivacanţa de 1 Decembrie.
Continuarea, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA