AcasăActualitateSocialPrefectul Anton Rohian s-a întîlnit cu Dan Şova ministrul marilor proiecte

Prefectul Anton Rohian s-a întîlnit cu Dan Şova ministrul marilor proiecte

spot_img

DISTRIBUIȚI

Prefectul judeţului Maramureş Anton Rohian s-a întâlnit ieri (21.11.2013)la ClujNapoca, la inaugurarea centurii ocolitoare Vâlcele – Apahida,  cu ministrul marilor proiecte, Dan Şova .

Cu această ocazie prefectul Anton Rohian a discutat cu ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine în vederea susţinerii investiţiilor de infrastructură pe care Compania Naţională  de autostrăzi şi drumuri naţionale din Romania  le va realiza în Maramures în anul 2014. La discuţii au luat parte directorul CDADNR Narcis Neaga şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Eugen Cecan.

Punctual au fost discutate următoarele : susţinerea  finanţării proiectului Pod pesteTisa, începerea lucrărilor pe DN18  pe tronsonul Baia Sprie – Sighetu Marmaţiei, finalizarea lucrărilor pe DN18C zona Măgoaja, pe drumul de legatura între Dej şi Tg.Lapus, respectiv porţiunea Gâlgău-Tg.Lăpuş, tronson nefinalizat în mandatul preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş Mircea Man, precum şi realizarea legăturii rutiere cu E58 la Cicârlau. Pentru stabilirea detaliilor acestui ultim proiect, respectiv asigurarea accesului la o nouă investiţie importantă  în comuna Cicârlau, reprezentanţii CNADNR se vor afla la faţa locului, la începutul săptămânii viitoare.

“Ministrul marilor proiecte Dan Şova  susţine fără rezerve aceste proiecte importante pentru Maramureş. Este a doua întâlnire pe care o am cu dânsul  şi pot spune că şi de această dată, domnul ministru Şova a subliniat faptul că Maramureşul este  pe lista de priorităţi a Ministerului pe care îl conduce. Pot spune că a demonstrat încă o dată că nu a uitat de Maramureş şi că munca depusă pentru deschiderea  frontierei spre Ucraina  în ce priveşte dezvoltarea judeţului este o prioritate pentru Guvernul Ponta.” – a declarat prefectul Anton Rohian.

Instituţia Prefectului judeţul Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA