AcasăActualitate112PRADĂ DEPRESIEI - O româncă de 19 ani s-a spânzurat în Italia...

PRADĂ DEPRESIEI – O româncă de 19 ani s-a spânzurat în Italia după ce și-a pierdut locul de muncă

spot_img

DISTRIBUIȚI

PRADĂ DEPRESIEI O tânără româncă de doar 19 ani s-a sinucis în Italia. Motivele sunt neclare, dar presa italiană scrie că fata era deprimată după ce își pierduse locul de muncă.

Tragedia a avut loc joi dimineață. Tânăra româncă de numai 19 ani s-a sinucis în urma unei perioade de depresie provocată de pierderea locului de muncă.

Potrivit ziarului Il Centro, citat de Rotalianul.com, tânăra se numea Ana Maria Cioponea. Era rezidentă în Balsorano – provincia L’Aquila.

Conform unor persoane apropiate, Ana Maria a trăit mai mulți ani în Irlanda, alături de părinții săi.

Sosită în Italia, a lucrat ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora. Dar angajatorul se pare că a refuzat reînnoirea contractului de muncă.

Din acest motiv, tânăra ar fi căzut într-o stare de depresie profundă care a făcut-o să recurgă la acest gest, scrie sursa citată.

Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl său. Acesta, văzând că fiica sa nu mai iese din baie și nu mai răspunde, a forțat ușa. Când a intrat a găsit-o pe Ana Maria spânzurată acolo.

La fața locului a fost chemată imediat o ambulanță dar nu mai era nimic de făcut.

Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din localitatea Sora iar carabinierii din localitatea Morino anchetează pentru a stabilit cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Publicația Rotalianul.com reamintește că pe teritoriul Italiei, este în curs, proiectul ”Itaca”, care oferă ajutor, susținere, informații și instrumente utile pentru depășirea depresiei. Cei interesați pot suna la numărul verde:

800.274.274 sau pot trimite un e-mail la linea.ascolto@progettoitaca.org

Deasemenea, Fundația IDEA, (Istituto per la ricerca e la prevenzione della depressione e dell’ansia), a pus la dispoziție numărul verde: 800 538 438.

Discuțiile cu persoanele calificate, ședințele cu psihologii, au toate un caracter de confidențialitate secret, nicio informație privitoare la pacient, la afecțiunile sale sau la terapia folosită nu pot deveni publice fără acordul expres al acestuia.

Sursa info Realitatea.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA