AcasăActualitateSocialPRACTICĂ ÎN BAIA MARE - 12 elevi din Turcia la Spitalul Judeţean...

PRACTICĂ ÎN BAIA MARE – 12 elevi din Turcia la Spitalul Judeţean prin programul Erasmus+

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 11 februarie 2014, la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare s-a marcat finalizarea unui nou proiectul de parteneriat, încheiat între Asociaţia Mansio, Firiza, prin preşedintele Adrian Hochia şi Spitalul Judeţean.

„Sunt 12 elevi din Turcia, însoţiţi de doi profesori, care au venit în Maramureş în data de 2 februarie şi vor rămâne până în 16 februarie 2015. Este un schimb de experienţă benefic pentru toate părţile implicate în proiect şi ne bucurăm că Spitalul Judeţean, ca de fiecare dată, s-a dovedit a fi un partener serios şi deschis spre nou. Tinerii sunt cazaţi la Asociaţia Mansio, iar programul lor în Maramureş include şi vizite la Liceul Sanitar, la Liceul de Arte din Baia Mare, turul judeţului şi alte activităţi. În Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” s-a făcut practică pe trei secţii, iar adolescenţii s-au declarat încântaţi de tot ce au învăţat. Mulţumim managerului Sorina Pintea pentru implicare şi deschidere, precum şi pentru diplomele pe care le-a oferit fiecărui participant la acest program”, a subliniat preşedintele Asociaţiei Mansio, Adrian Hochia.
Cei 12 elevi, împărţiţi în grupuri de câte patru persoane, au făcut practică pe secţia de Chirurgie, Radiologie Imagistică şi la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean, acestea fiind locurile pe care au dorit să le viziteze.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA