AcasăActualitatePoliticPPDD Maramureş se umflă în pene. Susţine că este factor decisiv în...

PPDD Maramureş se umflă în pene. Susţine că este factor decisiv în Consiliul Judeţean Maramureş (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

PP-DD curtat de catre cele doua tabere politice de la nivelul judetului Maramures. Asta pentru ca ambele tabere ale consilierilor judeteni, respectiv din USD – UDMR, precum si PDL – PNL, au nevoie de voturile PPDD pentru a obtine majoritate.

Odata cu destramarea aliantei USL, consilierii judeteni din PP DD Maramures sunt curtati de catre ambele tabere formate in cadrul Consiliului Judetean Maramures. Asta pentru ca, atit alianta USD – UDMR, cit si partidele PNL – PDL au nevoie de voturile PP DD Maramures pentru a fi siguri ca obtin majoritatea.
Conducerea PPDD Maramures sustin ca au primit unda verde de la nivel central asa ca nu li se impune cu cine sa faca o eventuala alianta.
Membrii PPDD Maramures spun ca nu au incheiat niciun protocol de colaborare cu conducerea PSD. Acestia cred ca declaratiile facute de catre Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures, cu privire la acest subiect, s-au bazat pe intelegerile avute cu Nutu Fonta, cel care a parasit organizatia pentru a trece in tabara UNPR.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA