spot_img
AcasăEvenimentPOZIȚIE - Prefectura se implică în scandalul celor 17.000 de hectare de...

POZIȚIE – Prefectura se implică în scandalul celor 17.000 de hectare de pădure de la Borșa

DISTRIBUIȚI

Ca urmare a unor emisiuni televizate, care au avut ca subiect nepunerea în aplicare a unei sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile, prin care s-a dispus reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea Asociaţiei Composesorale Borşa, cu sediul social în loc. Borşa, str. Stăvilarului, nr. 6, jud. Maramureş, pentru suprafaţa de 17.000 ha. de teren cu vegetaţie forestieră şi obligarea Comisiei Judeţene de fond funciar la emiterea titlului de proprietate,  facem următoarele precizări:

Anterior emiterii titlului de proprietate, este necesar a fi validat amplasamentul de către Comisia judeţeană de fond funciar, pe baza documentaţiilor înaintate de comisia locală de la locul situării terenului, sens în care, pentru  punerea în aplicare a celor dispuse prin hotărârea judecătorească în cauză, Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată Asupra Terenurilor – Maramureş, a solicitat Comisiei Locale de fond funciar Borşa să procedeze conform atribuţiilor ce îi revin:

– identificarea vechiului amplasament al Asociaţiei Composesorale Borşa, iar în situaţia în care acesta este ocupat, să identifice alte amplasamente libere de sarcini, care trebuie să fie acceptate de beneficiar;

– ulterior identificării amplasamentului, să întocmească şi să comunice Comisiei Judeţene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată Asupra Terenurilor – Maramureş documentaţia în vederea validării amplasamentului, respectiv a scrierii titlului de proprietate prin O.C.P.I. – Maramureş.

Menţionăm faptul că, până la această dată Comisia Locală de Fond Funciar Borşa nu a întocmit şi nu a depus la Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată Asupra Terenurilor – Maramureş documentaţia în vederea eliberării titlului de proprietate în favoarea Asociaţiei Composesorale Borşa.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA