AcasăNews Alert”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE” - O nouă premieră la Teatrul Municipal Baia Mare

”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE” – O nouă premieră la Teatrul Municipal Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE” Teatrul Municipal Baia Mare vă invită în această săptămână la spectacolul ”Povești din bucătărie”, în regia lui Cristian Ban, regizor nominalizat anul acesta de UNITER la secțiunea ”cel mai bun spectacol românesc al anului 2017”.


Premiera va avea loc duminică, 18 martie, ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal.

Următoarea reprezentație va fi joi, 29 martie, ora 19.00.

Spectacolul durează 90 de minute și se desfășoară cu publicul pe scenă.

”Bucătăria este, probabil, locul cu cel mai mult suflet dintr-o casă. Acolo ne certăm, acolo râdem, acolo gătim, acolo fumăm, acolo mâncăm, acolo ne împăcăm. În bucătărie au loc majoritatea destăinuirilor şi discuţiilor profunde, care ne fac să simţim că am descoperit ceva cu adevărat important.

Spectacolul „Poveşti din bucătărie” îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

Spectacolul este unul realizat după metoda „devised theatre”, astfel încât textul ce stă la baza sa a luat naştere pornind de la experienţele personale şi amintirile membrilor echipei de creaţie.

Poveşti din bucătărie este un spectacol autentic, ce aduce în prim plan nostalgia pentru nişte vremuri nu neapărat bune, dar, cu siguranţă, importante şi care au marcat o mare parte dintre adulţii de astăzi din România”, spune Ana Cucu Popescu.

Informaţii furnizate de Alina Rad, Departament Proiecte Culturale, Marketing și Imagine

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA