AcasăEvenimentPOVEȘTI DE IARNĂ - (VIDEO) Paula Seling a strălucit în concertul de...

POVEȘTI DE IARNĂ – (VIDEO) Paula Seling a strălucit în concertul de lansare al noului său album

DISTRIBUIȚI

Paula Seling le-a oferit ieri celor care au umplut până la refuz Teatrelli o seară magică, plină de “Poveşti de iarnă”, aşa cum se numeşte de altfel albumul proaspăt lansat cu această ocazie.

Punctuală la întâlnirea cu publicul concertului sold out, Paula a urcat pe scenă alături de o trupă de acompaniament, din care nu a lipsit soţul artistei, Radu Bucura. “E o seară pe care eu şi colegii mei o aşteptam de mult, mă bucur foarte mult că se întâmplă în acest loc cald şi frumos, Teatrelli, unde de fiecare dată venim cu drag şi cântăm cu drag. Avem acum de lansat un CD nou, este un album la care lucrez din august, şi muzică şi versuri şi am lucrat şi la orchestraţii”, a declarat pentru început Paula Seling, cu o uşoară emoţie în glas.

Aceasta însă avea să dispară odată cu primele note ale cântecului “De-aş fi un înger”, care a deschis concertul. „Cu toţii aţi fost măcar o dată îngerul cuiva, aţi ţinut locul îngerului de sus şi aţi făcut o faptă bună”, a spus Paula, motivând titlul piesei. Şi a continuat cu alte piese de iarnă, dar şi cu unele colinde pe care cei din public le-au fredonat la unison: „Cerul şi pământul”, „La Viflaim, colo-n jos”, „Dimineaţa de Crăciun”.

”Pentru mine este foarte importantă familia, sunt foarte importanţi părinţii mei, care mi-au dat viaţă şi care m-au învăţat să fiu tot ceea ce sunt. Nişte momente mai puţin plăcute din ultima perioadă m-au făcut să înţeleg că nici ei nu o să fie tot timpul lângă mine, lucru pe care multă vreme l-am izolat undeva departe, într-un colţ al minţii”, a spus Paula

„Din această informaţie s-a scurs acest cântec, care se numeşte „Rândul lucrurilor”, pentru că rândul lucrurilor este când noi ne naştem, creştem, suntem fericiţi, râdem, zâmbim, poate dăm viaţă dacă avem noroc şi dacă ne alege Dumnezeu pentru asta, după care începem să ne stingem şi până la urmă dispărem lăsând loc altcuiva”, s-a destăinuit Paula Seling, care a adăugat că nu vrea să-şi întristeze audienţa, ci vrea să arate că „lumea asta întreagă este făcută pentru ca noi să învăţăm, e ca o şcoală: fiecare suflet învaţă extrem de mult din tot ceea ce este dat în viaţa asta”.

Seara magică a Paulei a continuat cu un colind tradiţional, aplaudat ritmic de spectatori: „Florile dalbe”. A urmat o piesă cristalină şi duioasă, compusă de artistă împreună cu Ducu Bertzi: „Colindiţa sfântă”.  Spre finalul concertului, artista le-a pregătit fanilor piese cunoscute şi mult aşteptate, de la „Ce bine că eşti” la „Timpul” sau „Ploaie în luna lui marte”. După un binemeritat bis, cerut insistent de cei prezenţi, Paula a încheiat seara tot cu un cântec de iarnă de pe albumul proaspăt lansat, „Să scriem poezii”, piesă pentru care a semnat atât versurile cât şi muzica.

A urmat o îndelungă sesiune ad-hoc de autografe şi multe fotografii făcute cu fanii de toate vârstele. La final, Paula le-a transmis celor care vor cumpăra albumul său începând de luni, 21 decembrie, că abia aşteaptă să le afle părerile în privinţa noului material discografic. Ziarul „Adevărul“ şi revista „Click! pentru femei“  îţi aduc cel mai nou album semnat de Paula Seling, „Poveşti de iarnă“, ce conţine piese specifice sărbătorilor.

Din 21 decembrie, CD-ul „Poveşti de iarnă“ va fi disponibil în pachet special cu ziarul „Adevărul“, iar din 23 decembrie, împreună cu revista „Click pentru femei“, la preţul de 9,99 lei.

Primul album de compoziţie al Paulei Seling conţine piesele „De-aş fi un înger“, „Inimă, tu cântă“, „Departe de soare“, „Oameni de zăpadă“ , „Doi prieteni vechi“, „Ce minune mare“, „Dimineaţa de Crăciun“, „Să scriem poezii“, „Aceste seri mai lungi“, „Rândul Lucrurilor“ şi „Să facem Rai“. (adevarul.ro)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA