AcasăLIFEPOVESTE REALĂ - Cum s-a vindecat un bărbat de cancer

POVESTE REALĂ – Cum s-a vindecat un bărbat de cancer

DISTRIBUIȚI

POVESTE REALĂ Aceasta este povestea unui bărbat care s-a vindecat de o formă mortală de cancer după ce a consumat o plantă simplă.

POVESTE REALĂ În anul 2002, bărbatul a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier de 5,5 centimetri. Doctorii l-au operat în Sofia, Bulgaria, şi totul părea să meargă bine.

Din păcate, după doi ani tumoră a revenit la fel de mare, însă cu metastaze. A fost îndepărtată cu ajutorul unei operaţii cu laser, însă mâna stânga şi piciorul stâng au rămas paralizate.

După tratamentele de radioterapie, a dezvoltat şi cancer la rinichi. În acel moment, a decis că trebuie să îşi schimbe viaţă.

O femeie i-a recomandat şocul negru, o plantă care creşte pe toate drumurile la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie. A trebuit să folosească fructele mici şi negre.
Procedura este foarte simplă: după ce se culeg fructele, trebuie spălate şi uscate. Se pun într-un borcan, în straturi, cu zahăr între fiecare strat. Se lasă borcanul la soare, fără capac, pentru a fermentă. După două săptămâni, se pune capacul şi se păstrează în frigier. Se consumă o linguriţă din acest remediu cu doar 10 minute înainte de micul dejun.

După 5 luni de tratament, medicii nu au găsit nicio urmă de cancer în organismul bărbatului.

sursa info

sursa foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA