AcasăEvenimentPOVESTE DE TOAMNĂ - A VII-a ediție a festivalului-concurs de romanțe are...

POVESTE DE TOAMNĂ – A VII-a ediție a festivalului-concurs de romanțe are loc în Baia Mare, în perioada 8-9 noiembrie

DISTRIBUIȚI

POVESTE DE TOAMNĂ Cea de-a VII-a ediție a Festivalului concurs de romanțe „Poveste de Toamnă” se va desfășura în perioada 8 – 9 noiembrie, începând cu ora 18:00 la Teatrul Municipal Baia Mare.


La concursul organizat de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș s-au înscris 14 concurenți, printre care și japoneza Ato Sumi. Cea mai tânără concurentă este Paula Coteț, în vârstă de 15 ani, iar cu cea mai multă experiență de viață, având frumoasa vârstă de 79 de ani este concurentul Ștefan Honțilă.

Festivalul Concurs de Romanțe „Poveste de Toamnă” este unul dintre cele mai îndrăgite programe culturale ale Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”. Își are începuturile în anul 2006, ca un concert de romanțe, poezie și muzică de cafe-concert. Din anul 2010 acest eveniment se transformă în festival concurs. Ne-am bucurat an de an de concurenți foarte buni, laureați si la celelalte concursuri de gen din tara, dar și de invitați de marcă ai scenei lirice românești: Bianca Ionescu, Alexandru Mânzat, Florin Estefan și Natalia Buciuman”, a declarat Iuliana Dăncuș, director al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”.

Într-o nouă și frumoasă „Poveste de toamnă” sunt invitați să participe următorii artiști: Bianca Ionescu, Vlad Miriță, Alexandru Mânzat, Ionuț Sima, Petrică Mureșan, Florin Estefan, Cristina Ioan și Gabriela Șeicaru Iuga, câștigătoarea ediției a VI-a a acestui festival. Pe scenă vor evolua, de asemenea, orchestra și baletul Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” sub bagheta dirijorului Eduard Albina și îndrumarea coregrafică a lui Emil Miheț.

Biletele se găsesc la sediul Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” situat pe Bd. Traian nr. 8 din Baia Mare.

Informații furnizate de Consiliul Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA