AcasăActualitate112POTOLIŢI CU SANCŢIUNI – Scandalagii amendaţi de jandarmii maramureşeni

POTOLIŢI CU SANCŢIUNI – Scandalagii amendaţi de jandarmii maramureşeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

POTOLIŢI CU SANCŢIUNI Echipajele de jandarmerie aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare în această săptămână, au fost solicitate să intervină în diverse situaţii şi au aplicat sancţiuni contravenţionale conform prevederile legale.


Luni, 20 noiembrie, în jurul orei 11:40, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în zona autogării din Baia Mare, pentru faptul că un tânăr din Baia Mare, cu vârsta de 29 de ani, a tulburat liniştea cetăţenilor prin strigăte şi larmă.

Acestuia jandarmii i-au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă. În jurul orei 13:50, un bărbat din Baia Mare cu vârsta de 51 de ani, a apelat serviciul unic de urgenţe 112 sesizând un scandal pe strada George Enescu din Baia Mare.

La sosirea echipajului de jandarmerie s-a constatat faptul că scandalul nu a avut loc iar în acel moment cetăţeanul respectiv a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă altui cetăţean aflat în zonă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru faptele sale. Un cetăţean de 37 de ani, domiciliat în comuna Deseşti, în jurul orei 14:25 se afla în faţa unui bloc de pe strada I.L. Caragiale din Baia Mare, unde a tulburat liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă. Şi acestui cetăţean i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă.

Marţi, 21 noiembrie, în jurul orei 20:42, jandarmii au surprins pe bulevardul Unirii din Baia Mare, un bărbat cu vârsta de 43 de ani din Baia Mare care consuma băuturi alcoolice, tulbura liniştea publică prin strigăte şi larmă, indignând trecătorii.

Acestuia i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă conform prevederilor legale.

Miercuri, 22 noiembrie, în jurul orei 00:35, un tânăr în vârstă de 21 ani cu domiciliul în Baia Mare, aflându-se într-un apartament de pe bulevardul Decebal din Baia Mare, a ascultat muzică la un aparat folosit la volum ridicat, fapt care a deranjat locatarii din imobilul respectiv, determinându-i pe aceştia să solicite intervenţia jandarmilor. Acest tânăr a fost sancţionat contravenţional cu amendă pentru faptele sale.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA