AcasăEvenimentPOȚI AJUNGE GRATUIT LA EVENIMENT - Curse speciale URBIS către Maramureş Air...

POȚI AJUNGE GRATUIT LA EVENIMENT – Curse speciale URBIS către Maramureş Air Show

spot_img

DISTRIBUIȚI

Unul dintre principalele puncte de atracţie a celei de-a III-a ediţii a Zilelor Maramureşului se va desfăşura în data de 20 mai 2017 la Aeroportul Internaţional Maramureş.

În cadrul acţiunii „Maramureş Air Show”, pasionaţii de adrenalină vor putea observa îndeaproape întreceri spectaculoase între maşina vs. avion, respectiv motocicletă vs. avion sau concursuri automobilistice de viteză şi show-uri aviatice executate de cei mai buni piloţi din România. Din program nu vor lipsi automobilele de epocă şi nici motocicletele.
Seara se va încheia cu un concert de excepţie Smiley, Adi Sînă & Band, Lidia Buble şi parada de modă AIRFashion – Lorand Coza, dar şi cu alte surprize.
Pentru publicul interesat de toate aceste manifestări, organizatorii, în colaborare cu Primăria Municipiului Baia Mare, vor pune la dispoziţie curse speciale gratuite către Aeroportul Internaţional Maramureş începând cu ora 13:00.

Astfel, autobuzele vor pleca din Staţia Stadion la orele 13:00, 14:00 şi 15:00 pe traseul Staţia Stadion, Staţia Universitate (str. Victoriei la Buclă), Staţia Pietrosul (Bizo), Semilună, Staţia Meda, Aeroportul Internaţional Maramureş şi se vor întoarce de la la orele 17:00, 18:00, respectiv 19:00 pe acelaşi traseu, doar cu staţiile în ordine inversă.

Te-ar putea interesa și priogramul complet al Zilelor Maramureșului 2017. Citește AICI.

Vezi mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș despre Zilele Maramureșului AICI.

MARAMUREȘ AIRSHOW 2

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA