spot_img
AcasăEvenimentPorți Deschise în rețeaua Dacia pentru lansarea Noului Duster

Porți Deschise în rețeaua Dacia pentru lansarea Noului Duster

DISTRIBUIȚI

Porți Deschise în rețeaua Dacia pentru lansarea Noului Duster În perioada 8 – 10 decembrie, showroom-urile Dacia din România îi așteaptă pe toți cei care doresc să descopere Noul Duster. Timp de trei zile, cei interesați vor avea posibilitatea de a testa noul model și de a afla detalii despre oferta completă de servicii asociate (finanțare și post vânzare).

„In Baia  Mare prin AUTO BECORO SRL, Bulevardul Independentei nr.32, tel 0262-218.023 si in Sat Tisa nr 383/B, Comuna Bocicoiu Mare tel 0262-348.841”

Pe lângă activitățile propuse publicului de fiecare agent autorizat Dacia, vizitatorii vor putea participa la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea astfel șansa de a câștiga marele premiu – Noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală.

Cardurile de înscriere în campanie vor fi distribuite atât în showroom-urile Dacia, cât și în mall-urile selectate pentru activări și împreună cu publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.

 

Regulamentul campaniei, care cuprinde detalii despre desfășurarea acesteia și despre modul de desemnare a câștigătorului, poate fi consultat pe site-ul https://promotii.dacia.ro/

 

Programul „Porţilor Deschise” este următorul:

 

Vineri, 8 decembrie:                       09:00 – 19:00

Sâmbătă, 9 decembrie:                  09:00 – 19:00

Duminică, 10 decembrie:              09:00 – 15:00

 

Contact presă:

[email protected]

www.gruprenault.ro

www.dacia.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA