AcasăActualitatePoliticPonta: "Blaga mi-a atacat familia. A ajuns să vorbească precum Băsescu, ca...

Ponta: „Blaga mi-a atacat familia. A ajuns să vorbească precum Băsescu, ca un golan şi un derbedeu”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că spera ca adversarii săi politici să aibă limite care să nu fie depăşite, spunând că Vasile Blaga i-a atacat familia şi că atât acesta, cât şi Mihai Răzvan Ungureanu au ajuns să vorbească precum Traian Băsescu, „ca un golan, un derbedeu”.
Victor Ponta a spus, într-o conferinţă de presă, că limita în ceea ce priveşte atacurile politice a fost depăşită de Vasile Blaga, dar şi de Mihai Răzvan Ungureanu, „cel frumos şi elegant”, care a ajuns să vorbească precum Traian Băsescu, ca „un golan, un derbedeu”.

„Eu speram că există o limită în ceea ce priveşte atacurile politice şi că acea limită nu va fi depăşită. Am văzut astăzi la un miting cum Vasile Blaga a ajuns să îmi atace familia, să vorbească despre soţia, despre copiii mei. Înseamnă foarte clar că cei care stau prea aproape de Traian Băsescu devin ca Traian Băsescu şi este un semn îngrozitor.
Uitaţi-vă la Mihai Răzvan Ungureanu cel frumos, elegant, vorbeşte exact ca Băsescu, ca un golan, ca un derbedeu. E foarte clar că cine stă lângă Băsescu ajunge ca Băsescu. Sursa răului este Traian Băsescu şi cât timp nu scoatem sursa răului şi alţi oameni se vor comporta exact ca Băsescu”, a declarat premierul, citat de Mediafax.

Ponta a spus că nu s-a gândit că Blaga îl va jigni deoarece este prieten bun cu ginerele acestuia şi chiar a fost la nunta fiicei sale.
„Să ajungi să insulţi, să te iei de familiile adversarilor politici… Numai Băsescu poate face aşa ceva. Şi când îl văd pe Blaga sau pe Ungureanu făcând la fel, îmi dau seama ce influenţă negativă poate să aibă Traian Băsescu asupra oamenilor”, a mai afirmat Ponta.

El a spus că îşi doreşte să rămână normal şi să nu vorbească decât despre adversităţi politice, şi nu despre familiile adversarilor.

„Eu vreau să pot să rămân normal să nu vorbesc decât despre adversităţi politice, nu de familia cuiva, să nu folosesc termeni ca aceia cu care cataloghează Băsescu: paiaţe, maimuţe. Dacă aşa trebuie să vorbească un preşedinte european, înseamnă că eu am cu totul şi cu totul altă noţiune despre ceea ce înseamnă preşedinte şi Europa. Sunt convins că după 29 iulie acest rău major şi absolut care este Traian Băsesc va fi o pagină urâtă, dar închisă în istoria ţării noastre şi că vom putea merge pe un drum lung şi spre un nou mod de a trăi”, a adăugat Victor Ponta.

Liderul PDL Vasile Blaga le-a spus, sâmbătă, participanţilor la mitingul de la Iaşi la care a fost prezent şi Traian Băsescu, că Victor Ponta este „un hoţ, un plagiator” şi că nu înţelege cum acesta mai poate vorbi cu soţia şi se mai poate uita în ochii copiilor săi.

„Eu nu înţeleg cum omul ăsta mai poate vorbi cu nevastă-sa, se mai poate uita în ochii copiilor lor şi spun «Jos, dă-ţi demisia, domnule Ponta!». Toţi suntem uniţi pentru a spune nu la referendum, nu acestei clici, iar în toamnă să reuşim să-i dăm jos, dar democratic, nu cum au făcut-o ei”, a afirmat Vasile Blaga.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA