spot_img
AcasăActualitateSocialPompierii sigheteni in vizita la cei doi colegi raniti in explozia din...

Pompierii sigheteni in vizita la cei doi colegi raniti in explozia din 19 februarie. Recuperarea lor este de durata

DISTRIBUIȚI

Lt.col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei, împreună cu plt. Paul Ilieş de la Garda de Intervenţie numărul 1 din municipiul de pe Tisa, plt. Petru Ofrim de la S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei şi plt.maj. Vasile Griguţă, de la Garda de Intervenţie numărul 2 Bogdan Vodă, i-au vizitat sâmbătă, 10 martie 2012, pe pompierii răniţi în explozia din 19.02.2012, de la Sighetu Marmaţiei- cpt. Dacian Marina-Fiţ şi plt.adj. Cristian Ardelean, care sunt internaţi în Spitalul de Arşi din Bucureşti. Numeroşi alţi pompieri ai Detaşamentului Sighetu Marmaţiei şi-au anunţat intenţia de a-i întâlni pe colegii lor internaţi în perioada următoare.

Cei doi sunt în stare stabilă, au făcut progrese vizibile şi remarcabile. Lt.col. Moldovan spune că doctorii sunt mulţumiţi de evoluţia pacienţilor şi sunt optimişti în ce priveşte perspectivele lor. Cpt. Marina-Fiţ a avut-o alături permanent pe soţia sa Dana, iar plt.adj. Ardelean pe mama lui. Moralul celor doi e ridicat, mai ales că au fost vizitaţi şi de colegii din Bucureşti. Printre aceştia au fost şi pompieri care au suferit arsuri, care ştiu prin ce trec victimele unor astfel de accidente şi i-au încurajat să privească înainte cu încredere.

Cu toate acestea, recuperarea pompierilor sigheteni va fi de lungă durată şi costisitoare. Ca urmare, Asociaţia “Curaj şi Devotament” a cadrelor din I.S.U. Maramureş a deschis contul IBAN nr: RO55BFER22700000359RO01, la Banca Comercială Feroviară, sucursala Maramureş. Cei care vor să contribuie cu sume în bani pot să facă donaţii în contul menţionat mai sus. Codul fiscal al asociaţiei “Curaj şi Devotament” este 24217474.

Le dorim colegilor noştri însănătoşire grabnică!

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA