AcasăActualitate112POMPIERII, LA DATORIE – Weekend cu incendii și accidente în Maramureș

POMPIERII, LA DATORIE – Weekend cu incendii și accidente în Maramureș

DISTRIBUIȚI

POMPIERII, LA DATORIE  În intervalul 29.09-30.09.2018, pompierii maramureșeni au intervenit la 5 situații de urgență. Sâmbătă, 29.09., pompierii din cadrul Detașamentului „Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea a două incendii de vegetație uscată.

Primul incendiu a izbucnit pe strada Dumbravei, unde au ars circa 500 kg de deșeuri menajere și vegetație uscată, iar al doilea incendiu a izbucnit în localitatea Tăuții Măgherăuș, unde focul a mistuit circa 2,5 hectare de vegetație uscată.

Tot sâmbătă, echipajul de descarcerare al Detașamentului Baia Mare a intervenit pentru descarcerarea a două victime rămase încarcerate în urma unui accident rutier. Victimele au fost preluate de către echipajele medicale sosite la fața locului și au fost transportate la spital.

Duminică, 30.09.2018, militarii Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pentru lichidarea a două incendii izbucnite la coșurile de fum. Din fericire, în urma incendiilor a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Informații furnizate de ISU Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA