AcasăEvenimentPOMPIERI ÎN ALERTĂ - Copii pierduti în zona Limpedea din Ferneziu (FOTO)

POMPIERI ÎN ALERTĂ – Copii pierduti în zona Limpedea din Ferneziu (FOTO)

DISTRIBUIȚI

Autoritatile au fost alertate in aceasta dupa amiaza dupa ce a fost semnalata disparitia mai multor copii in zona Limpedea din Ferneziu. Prin numărul unic de apeluri de urgenta 112 a fost anuntata disparitia copiilor. Asa cum cere legea, s-a trecut la constituirea unei echipe de cautare a micutilor. Cei trei copii au doi, cinci și șapte ani, părinții fiind cei care au anunțat dispariția lor.

Echipe de căutare formate din pompieri militari au început să scotocească locul unde se presupune că s-au aflat copiii. Având în vedere vârsta fragedă a celui mai mic, se pare că aici avem de-a face cu o lipsă de responsabilitate din partea părinților, care l-au lăsat nesupravegheat.

ACTUALIZARE

În sprijinul forțelor a venit și echipa de căutare și salvare canină. Această echipă colaborează foarte bine cu ISU Maramureș și Jandarmeria Maramureș, fiind de altfel o premieră în România. Din fericire, la scurt timp de la demararea căutărilor, un unchi de-al copiilor a reușit să dea de urma lor. Se pare că micuții s-au îndepărtat de părinți, vrând să culeagă ciuperci.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA