AcasăLifestylePompe de căldură Mitsubishi Zubadan și sisteme de la Hextech

Pompe de căldură Mitsubishi Zubadan și sisteme de la Hextech

DISTRIBUIȚI

Hextech vine în ajutorul domeniului industrial cu o gamă completă de sisteme de climatizare și pompe de căldură foarte eficiente. Acestea au rolul de a stimula dispozitive de mari dimensiuni să funcționeze mai bine, fără să se supraîncălzească sau să se defecteze rapid. Varietatea de aparaturi de acest tip este prezentă pe site, un site care se adresează doar companiilor. Așadar, dacă vrei să ai parte de pompe de căldură și sisteme de la Hextech eficiente, descoperă online varietatea lor și specificațiile necesare pentru alegerea produsului!

Firma pune la dispoziția clienților industriali sisteme de climatizare, sisteme de răcire și pompe de căldură de diferite tipuri. În cazul în care ești în căutarea unor pompe de caldura Oradea, te afli în locul potrivit! Hextech oferă totodată și câteva servicii pe care le poți alege pentru afacerea ta, despre care vom discuta mai jos. În funcție de aparaturile de care ai nevoie, poți naviga printre oferte și detalii, astfel încât să te asiguri că faci alegerea potrivită. Sunt relatate informații cu privire la fiecare dispozitiv, marca sa, cât consumă și alte detalii foarte eficiente.

În cadrul magazinului online poți opta și către pompa de caldura Mitsubishi Zubadan. Aceasta se poate folosi pentru a produce apă caldă pentru încălzire sau apă caldă menajeră. Este o pompă de căldură de tip aer-apă, care își extrage energia din aer pentru a încălzi apa. Tehnologia Zubadan are mai multe specificații, informații pe care le găsești exact în cadrul paginii produsului respectiv.

Echipamente și dispozitive pentru domeniul industrial

Hextech Industrial oferă clienților din acest domeniu o mulțime de produse din care pot alege ceva potrivit afacerii lor. Fiecare produs în parte are performanțe și capacități diferite, însă toate au un mod de funcționare eficient. Oricare ar fi necesitățile companiei tale, de pe site poți comanda pompe de căldură, sisteme de climatizare și încălzire, climaveneta, aer condiționat Mitsubishi Electric, Haier, Daikin sau sisteme cu apă de la Daikin.

Alături de aceste produse, mai ai la dispoziție și posibilitatea de a calcula dimensionarea pompei de căldură. Totodată, ai detaliate informații cu privire la aerul condiționat, marca și dimensionarea acestuia.

Site-ul îți permite să alegi dintr-o mulțime de produse și servicii, citind în același timp despre eficacitatea lor. Domeniul de activitate al Hextech este unul pe scară largă, ocupându-se atât de furnizarea și instalarea diverselor sisteme, cât și de asamblarea acestora.

Reparații pentru dispozitivele achiziționate

După cum spuneam, compania nu doar furnizează și instalează, ci se ocupă și de alte servicii. Poți solicita de la aceasta asamblarea pompelor de căldură, asamblarea utilajelor specifice frigorifice, dar și reparații la mai multe dispozitive.

Experții de la Hextech Industrial oferă de asemenea reparații la sisteme de climatizare, la chillere, la sisteme VRF/VRV, la pompele de căldură, pentru agregatele frigorifice și vitrinele frigorifice. De asemenea, un alt serviciu la care mai poți apela este proiectarea și execuția în mod complet a sistemelor de climatizare, refrigerare, încălzire, ventilație și exhaustare.

Contact: [email protected]

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA