spot_img
AcasăActualitatePOLIȚIȘTII RUTIERI, LA DATORIE - Acțiuni de prevenire a accidentelor pe drumurile...

POLIȚIȘTII RUTIERI, LA DATORIE – Acțiuni de prevenire a accidentelor pe drumurile din județ

DISTRIBUIȚI

POLIȚIȘTII RUTIERI, LA DATORIE  În acest weekend, poliţiştii rutieri și cei de ordine publică au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (abateri pietoni și viteză neadaptată sau excesivă) și a faptelor antisociale.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat trei bărbaţi care conduceau autovehicule fără a deţine permise de conducere şi doi bărbaţi care conduceau în stare de ebrietate. În toate cele cinci cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Poliţiştii vor continua acţiunile punctuale, în special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din județul Maramureş.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA