AcasăActualitate112POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE - Combaterea vitezei excesive în Ocna Şugatag, Seini,...

POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE – Combaterea vitezei excesive în Ocna Şugatag, Seini, Vişeu de Sus şi Leordina

DISTRIBUIȚI

POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE  Poliţiştii rutieri desfăşoară zilnic activităţi de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

Pentru că depăşirea limitei legale de viteză ocupă un loc important în ierarhia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii Secţiei 5 Politie Rurală Ocna Şugatag, cei din Seini, Vişeu de Sus şi Leordina, au desfăşurat ieri, 02 mai, activităţi axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, au fost supravegheate drumurile publice cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, au fost controlate mai multe autovehicule şi ca urmare a nerespectării normelor rutiere au fost aplicate 60 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 14.000 de lei.

Un tânăr de 22 de ani, depistat în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere, este cercetat de poliţişti în cadrul dosarului penal întocmit pe numele lui.

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi şi pe parcursul zilelor următoare pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză şi pun astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA