AcasăActualitatePOLIȚIȘTII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – Peste 300 de autovehicule verificate în doar...

POLIȚIȘTII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – Peste 300 de autovehicule verificate în doar două zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIȚIȘTII MARAMUREȘENI, LA DATORIE  Poliţiştii rutieri desfăşoară zilnic activităţi de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

Pentru că viteza ocupă un loc important în ierarhia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în acest week-end poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în perioada 25 – 27 august au fost supravegheate îndeosebi tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere generate de viteza excesivă sau neadaptată, D.N.1C Baia Mare – Şomcuta Mare, D.N.18 Sighetu Marmaţiei – Borşa, D.J. 108A Ardusat – Fărcaşa, D.J. 186 Săcel – Vadu Izei şi drumurile publice de pe raza de competenţă a oraşului Seini.

Au fost controlate peste 300 de autovehicule şi au fost aplicate 182 de sancţiuni contravenţionale. Peste 130 dintre acestea au fost aplicate şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală admisă. Ca măsură complementară au fost reţinute 15 permise de conducere.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproape 100.000 lei

Poliţiştii rutieri vor fi în continuare prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ  pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză şi pun astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

Alegeţi viaţa! Viteza ucide! Şoferii trebuie să conştientizeze că viteza face multe victime şi poate ucide în orice clipă. Înainte să apăsaţi prea tare pedala de acceleraţie, gândiţi-vă că cineva drag vă aşteaptă acasă!

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA