AcasăActualitate112POLIȚIȘTII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – Peste 160 de sancțiuni în trafic în...

POLIȚIȘTII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – Peste 160 de sancțiuni în trafic în ultimele două zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIȚIȘTII MARAMUREȘENI, LA DATORIE  Nerespectarea normelor rutiere poate duce la producerea unor evenimente rutiere nedorite. Pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice poliţiştii maramureşeni au continuat şi în acest week-end acţiunile pe şoselele de pe raza de competenţă.

Astfel, în perioada 18 – 20 august au fost organizate acţiuni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, a neacordării priorităţii de trecere şi pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatele radar din dotare au fost amplasate în special  pe tronsoanele de drum cu risc major în producerea accidentelor rutiere pe fondul vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Ca urmare a acţiunilor întreprinse poliţiştii au aplicat 167 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 60 000 lei. Ca măsură complementară, au fost ridicate în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce nouă permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii rutieri au întocmit nouă dosare penale pe numele unor conducători auto care au săvârşit infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: patru dosare penale pentru conducere fără permis şi cinci dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului.

*Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA