spot_img
AcasăActualitateACFUALIZARE/ POLIȚIȘTII ÎN ALERTĂ! - O adolescentă de 16 ani din Tăuți...

ACFUALIZARE/ POLIȚIȘTII ÎN ALERTĂ! – O adolescentă de 16 ani din Tăuți a dispărut

DISTRIBUIȚI

POLIȚIȘTII ÎN ALERTĂ!  La data de 7 septembrie, HAJDU DIANA SIDONIA, de 16 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tăuţii de Sus și nu a revenit.

Tânăra are următoarele semnalmente: 1,65 m., constituţie atletică, păr șaten și ochi căprui.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

ACTUALIZARE

Familia fetei declarate dispărute de către Poliție ne-a contactat pentru a ne oferi informații despre aceasta. Potrivit fratelui Soniei, se pare că adolescenta se află în acest moment în Franța, căsătorită și… însărcinată.

Situația este cu atât mai complicată cu cât fata figurează în continuare ca fiind dispărută, deși se știe unde se află. Mai mult, în urma publicării comunicatului Poliției de către mass-media, neînțelegând cum s-a ajuns la această situație, familia Dianei a luat legătura cu polițiștii maramureșeni.

De aici, situația se complică și mai mult.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Cecilia Grozavu, se pare că a fost vorba despre o eroare de comunicare. Diana a fost dată dispărută în 2018 de către DGASPC Maramureș, aceasta fiind în plasament, însă informația cum că adolescenta a dispărut a fost făcută publică în urmă cu câteva zile pentru că doar acum s-a aprobat mediatizarea ei.

Deci, Diana este căsătorită și e pe cale să devină mamă, plecată de luni întregi înafara granițelor țării. Frații ei și mai toată lumea care o cunoaște știe unde se află, însă, până la finalizarea cercetărilor și din cauza greoaiei birocrații cu care se confruntă atât Poliția cât și cei de la Protecția Copilului, în fața instituțiilor statului Sonia e în continuare dispărută.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA