Acasă Actualitate 112 POLIȚIȘTII, ÎN ACȚIUNE - Femei bătute de soți și nepoate în Maramureș,...

POLIȚIȘTII, ÎN ACȚIUNE – Femei bătute de soți și nepoate în Maramureș, salvate de oamenii legii

DISTRIBUIȚI

POLIȚIȘTII, ÎN ACȚIUNE  Polițiștii maramureșeni au fost nevoiți să intervină în mai multe cazuri de violență în familie, zilele trecute. Vă redăm mai jos cazurile, după cum urmează:

Budeşti – Mătuşă agresată de nepoată

Aseară, în jurul orei 22.00, în urma unei sesizări prin SNUAU 112 cu privire la un scandal în familie, poliţiştii au intervenit la un imobil din Budeşti. La locul faptei, poliţiştii au identificat o bătrână de 89 de ani, care prezenta leziuni. Primele verificări au relevat că victima a fost agresată de către o tânără de 19 ani, care locuieşte în acelaşi imobil. Femeia rănită a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Luându-se în considerare riscul iminent, victima a fost informată despre posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie, însă a refuzat.

Ariniş – femeie agresată de concubin

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată. La faţa locului s-a stabilit că victima, de 46 de ani, a fost lovită de către concubinul său, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuţii contradictorii. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecţie.

Ruscova – tânără agresată de soţ

O tânără de 28 de ani, din comuna Ruscova, a sesizat poliţia că a fost agresată de soţul ei, care a provocat scandal la domiciliu. Şi în acest caz s-a stabilit că agresiunea s-a iscat pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii în contradictoriu.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA