AcasăActualitateSocialPoliţiştii din Şomcuta Mare şi Suciu de Sus au acţionat pentru protejarea...

Poliţiştii din Şomcuta Mare şi Suciu de Sus au acţionat pentru protejarea fondului forestier

DISTRIBUIȚI

Pentru protejarea fondului forestier prin prevenirea şi combaterea delictelor silvice, poliţiştii din Şomcuta Mare şi de la Secţia 7 Suciu de Sus au acţionat pe raza de competenţă. La Şomcuta Mare poliţiştii au verificat ieri 25 de autovehicule, au legitimat 33 de persoane şi pentru neregulile constatate au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în sumă de 4840 lei. De asemenea, au fost ridicaţi în vederea confiscării 4 metri steri de material lemnos.

În perioada 28 iulie – 05 august a.c., poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au verificat şapte instalaţii de debitat material lemnos şi au efectuat verificări şi patrulări în teren împreună cu personal silvic din cadrul Ocoalelor Silvice Târgu Lăpuş, Strâmbu Băiuţ şi Groşii Ţibleşului dar şi cu personal din cadrul ocoalelor silvice private. Pe timpul desfăşurării activităţilor, poliţiştii au constatat trei infracţiuni la regimul silvic (două tăieri fără drept şi un furt de arbori) şi patru contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de 5.000 lei. Totodată, au fost ridicaţi în vederea confiscării 3,5 mc material lemnos.

500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

Poliţişti de ordine publică şi de investigarea fraudelor din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, împreună cu poliţişti de la Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, au acţionat ieri pentru prevenirea şi combaterea contrabandei şi comerţului ilicit cu ţigări. Astfel, pe DJ 186 din localitatea Onceşti a fost oprit pentru control un autoturism înmatriculat în judeţul Mureş, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 38 de ani. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit pe bancheta din spate a maşinii 500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării cele 10000 de ţigarete, au indisponibilizat autoturismul şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Sancţiuni aplicate şi certificate de înmatriculare retrase de la participanţii la traficul rutier pe DJ 108A

Poliţiştii de la Formaţiunea Rutieră Ulmeni, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au acţionat ieri pe DJ 108A, localitatea Ardusat, pentru prevenirea producerii de accidente rutiere pe fondul stării tehnice necorespunzătoare a vehiculelor aflate în trafic. Participanţii la acţiune au controlat 17 autovehicule şi pentru neregulile constatate au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale în sumă de 3.500 lei. Totodată, pe timpul desfăşurării activităţilor au fost retrase opt certificate de înmatriculare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA