AcasăActualitateSocialGRADE PE BANDĂ RULANTĂ - Peste 300 de polițiști din cadrul ITPF...

GRADE PE BANDĂ RULANTĂ – Peste 300 de polițiști din cadrul ITPF Sighetu Marmației au fost avansați

DISTRIBUIȚI

În data de 24 iulie 2015, Politia de Frontiera Romana aniversează 151 ani de existenta instituţională.Momentul a fost marcat la Sala George Enescu din Sighetu Marmației prin avansarea la termen şi înainte de termen pentru merite deosebite în exercitarea atribuţiilor de serviciu a 334 poliţişti de frontieră.

Ziua de 24 iulie este un simbol în viaţa poliţiştilor de frontieră. Este momentul în care cele doua regimente ale Moldovei si Ţării Româneşti, cu atribuţii la frontiere, s-au unificat. Ca in fiecare an, la data de 24 iulie, ITPF Sighetu Marmatiei îşi aniversează ziua instituţională, recunoscându-şi şi cinstindu-şi astfel înaintașii, pentru eroismul şi devotamentul lor faţă de ţara şi poporul român.

În data de 24 iulie 2015 la Sala George Enescu din Sighetu Marmației  s-au desfăşurat activităţi de recompensare a eforturilor depuse de proprii lucrători, în îndeplinirea atribuţiilor specifice, fiind apreciaţi aşa cum se cuvine cei care au înregistrat rezultate deosebite în apărarea fruntariilor ţării. Astfel, 20 ofiţeri (Satu Mare – 3, Maramureş – 14, Suceava – 3) şi 44 agenţi (Satu Mare – 8, Maramureş – 20, Suceava – 16) au fost avansaţi înainte de termen, la gradul profesional următor pentru rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Totodată au fost avansaţi la termen, la gradul profesional următor 24 de ofiţeri (Satu Mare – 5, Maramureş – 8, Suceava – 11) şi 246 agenţi de poliţie (Satu Mare – 136, Maramureş – 64, Suceava – 46). La activitate au participat Prefectul Judeţului Maramureş domnul Anton Rohian, Prefectul Judeţului Satu Mare, Avram Eugeniu, Delegaţia Serviciului Frontierei de Stat a Ucrainei condusă de General – maior Volodymyr Pleşko, Delegaţia Poliţiei Ungare condusă de General de brigadă Jozsef Farkaş. De asemenea sunt prezenţi şefii instituţiilor cu care inspectoratul nostru colaborează.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA