spot_img
AcasăActualitate112POLIȚIȘTII AU DESCHIS DOSAR PENAL – Bebeluș de o lună, abandonat de...

POLIȚIȘTII AU DESCHIS DOSAR PENAL – Bebeluș de o lună, abandonat de mama prostituată în curtea unui spital

DISTRIBUIȚI

POLIȚIȘTII AU DESCHIS DOSAR PENAL  Un nou-născut în vârstă de o lună a fost abandonat în curtea Spitalului Județean Buzău, mama fiind identificată ca fiind o buzoiancă de 33 de ani, însa până acum nu a fost prinsă.

Bebelușul a fost lăsat în curtea Spitalului Județean Buzău, într-un căruț. Micuțul, care are circa o lună, este un băiețel. El a fost abandonat în preajma Unității de Primire Urgențe. Copilașul, care plângea, a fost observat de oamenii care treceau prin curtea spitalului, aceștia fiind cei care au alertat cadrele medicale. Micuțul era învelit cu o haină de adult și în căruț avea un biberon cu lapte.

Bebelușul a fost preluat de medici și internat în secția de pediatrie, starea lui generală, la o primă evaluare, fiind bună. Medicii au alertat Poliția, care a demarat cercetări, politiștii reușind să o identifice pe mama care a abandonat copilașul

Politiștii au întocmit un dosar penal pentru abandon de familie și continuă căutarile întrucât femeia de 33 de ani din Buzău nu a fost prinsă. Se pare că ea practică prostituția. Micuțul ar fi al optulea copil al femeii, ceilalți fiind în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA