AcasăEvenimentPolitisti la Manastiri

Politisti la Manastiri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Crestinii sarbatoresc, in 15 august, praznicul “Adormirii Maicii Domnului” sau “Sfanta Marie Mare”, cum mai este cunoscut in popor. “Adormirea Maicii Domnului” este cel mai raspandit hram din Patriarhia Romana. Tot in data de 15 august , in toate porturile si orasele de la mare si Dunare, se aniverseaza Ziua Marinei Romane, care este si Ziua Fortelor Navale. In Romania, peste 2 milioane de romani isi serbeaza onomastica de “Sfinta Maria”, cea mai mare sarbatoare a verii.

In perioada premergatoare praznicului “Adormirii Maicii Domnului” si pe timpul acestuia, in Maramures vor avea loc manifestari religioase si culturale, majoritatea in aer liber, cu participarea unui public numeros. In acest context, in zilele de sarbatoare, politistii maramureseni vor organiza actiuni de patrulare, supraveghere si control cu precadere in locurile aglomerate – piete, targuri, lacasuri de cult, tabere de pelerini.

Vor fi intensificate actiunile de patrulare din zonele cu afluenta numeroasa de persoane, pentru combaterea talhariilor, furturilor de/din bagaje si din buzunare.

De asemenea, vor fi suplimentate efectivele de politisti pe caile de acces spre lacasurile de cult si statiunile turistice. Oamenii legii se vor afla pe drumurile nationale, in punctele cu risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA