spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICUPDATE 2 - POLIŢIST ARESTAT - Subcomisarul Ioan Vişovan a fost arestat...

UPDATE 2 – POLIŢIST ARESTAT – Subcomisarul Ioan Vişovan a fost arestat pentru contrabandă. Poliţistul a creat un prejudiciu statului în vaoare de 559.000 lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul VIŞOVAN IOAN (subcomisar de poliţie) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Subcomisarul este angajat la IPJ Bistriţa Năsăud, fiind ofiţer la Poliţia din judeţul vecin. Barbatul este originar din judeţul Maramureş. Totodată, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de magistraţii Judecătoriei Baia Mare care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat că inculpatul, în perioada 05.09. – 20.12.2011, împreună cu alte persoane, a desfăşurat activităţi de contrabandă în mod repetat, efectuând acte de deţinere, transport şi comercializare de ţigări provenite din Ucraina. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat la suma de 559.463 lei. Cercetările continuă pentru lămurirea situaţiei de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

ACTUALIZARE 1: Subcomisarul Ioan Vişovan a ajuns la IPJ Bistriţa Năsăud prin transfer în luna octombrie 2011, la cerere. Acesta lucra la Biroul Operaţiuni din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa. Până în octombrie 2011 a lucrat la IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 2: „Ofiterul Ioan Vişovan a venit la IPJ BN la inceputul lunii octombrie prin transfer de la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures. Acesta a ocupat functia de ofiter de serviciu in cadrul Centrului Operational. In momentul in care a avut loc incidentul ofiterul Ioan Visovan se afla in concediu de odihna. Aceste este momentan suspendat” a declarat comisarul sef de politie Valer Andreica, şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Bistriţa Năsăud.

CITEŞTE ŞI: http://bistriteanul.ro/Politist_angajat_la_IPJ_BN_arestat_pentru_contrabanda_cu_tigari-1325250991809.html

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA