AcasăAdministrațiePOLITICUL, PUS LA ZID – Secretar de stat în MTS către un...

POLITICUL, PUS LA ZID – Secretar de stat în MTS către un consilier local băimărean: „Are ambiții exclusiv politice și de imagine (…) nu îl interesează sportul de masă, competițiile de juniori, bazele sportive, suporterii băimăreni (…)”

DISTRIBUIȚI

POLITICUL, PUS LA ZID  Aleșii locali băimăreni s-au reunit vineri, 16 februarie, în ședință. Pe ordinea de zi, printre alte proiecte, a fost și unul care prevedea redarea Terenului de Atletism și a Sălii Sporturilor din Baia Mare în administrarea statului român. Asta doar pentru că Ministerul Tineretului și Sportului, în asentimentul primarului Cătălin Cherecheș, ar urma să dezvolte aici un centru de excelență sportivă. Este vorba despre Complex Sportiv Național, care ar putea fi realizat în Baia Mare, în care ar urma să fie investite sume considerabile prin care orașul nostru și-ar recâștiga în timp imaginea de Capitală a Sportului Românesc.

După „bunul” obicei, politicul și-a vârât și de această dată coada, stând în calea unui demers de departe benefic pentru comunitatea băimăreană. Cel care s-a opus cel mai vehement acestui proiect, reușind cel puțin pe moment să împiedice realizarea sa ar fi un consilier local PNL. Proiectul nu a întrunit suficiente voturi pentru a fi aprobat.

Acest lucru nu a rămas fără ecou. Băimăreanul Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, a luat poziție și l-a criticat dur pe consilierul în cauză.

Vârful de lance al acestui demers 100% politicianist și fără absolut nicio bază reală, a fost consilierul PNL Cristian Niculescu (și Țâgârlaș, după fosta soție).

Este important ca dumneavoastră, dragi băimăreni, să înțelegeți importanța transferului celor două baze sportive către MTS: proiectul unui centru de excelență sportivă, al unui Complex Sportiv Național în Baia Mare, în care Ministerul ar investi, în mod evident, sume considerabile, ar pune orașul nostru pe harta marilor orașe și am deveni în cel mai scurt timp o Capitală a Sportului Românesc!

Domnul Niculescu știe aceste lucruri, dar domnia sa are ambiții exclusiv politice și de imagine pentru partidul domniei sale. Pe Domnul Niculescu nu îl interesează sportul de masă, competițiile de juniori, bazele sportive, suporterii băimăreni, bazinul “Gheorghe Demeca” sau Sala Sporturilor “Lascăr Pană”. Domnul Niculescu este într-o permanentă campanie de imagine, asumându-și rolul de “opoziție” locală a Guvernului României.

În final, dragi băimăreni, doresc să îl întreb public pe domnul Cristian Niculescu: Care sunt sau care au fost proiectele duse la îndeplinire, în anii în care domnia sa a fost consilier local (și nu au fost puțini!), prin care a sprijinit concret sportul, sportivii sau infrastructura sportivă din Baia Mare?”, a fost mesajul publicat de Cosmin Butuza pe pagina sa de Facebook.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA