AcasăActualitatePoliticPOLITICA LA ROMÂNI – Social-democratul Vanghelie a strâns 9.000 de semnături pentru...

POLITICA LA ROMÂNI – Social-democratul Vanghelie a strâns 9.000 de semnături pentru candidatura Elenei Băsescu!

DISTRIBUIȚI

Informații incendiare în Încheierea Înaltei Curți de Casație și Justiție, prin care a fost arestat Marian Vanghelie. Primarul Sectorului 5, membru marcant al PSD, a contribuit la campania electorală europarlamentară a Elenei Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu. Deși a strâns semnăturile necesare, EBA a anunțat pe ultima sută de metri că renunță la candidatura din partea Partidului Mișcarea Populară. 

”În primăvara anului 2014, inculpatul (Marian Vanghelie – n.r.) i-a cerut (lui Marin Dumitru, denunțător – n.r.) să strângă 10.000 de semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu, banii necesari acestei activităţi fiind scăzuţi din comisionul ce-i era cerut, exemplificând că despre aceasta cunosc Apreutesei Viorel, Glăvan Costel şi alţi angajaţi, suma plătită pentru cele 9.000 semnături strânse fiind de câte 15 lei/ semnătură”, se menționează în Motivarea instanței supreme.

Aproximativ 135.000 de lei pentru a face jocul unui alt candidat, în detrimentul celor de pe lista partidului unde Vanghelie era la un moment dat vicepreședinte la nivel național și ani mulți președinte al PSD Sectorul 5. Este limpede acum că Vanghelie a jucat mereu la mai multe capete în toate campaniile electorale, dovadă fiind procentele extrem de mici obținute de candidații PSD în sectorul păstorit de el. Oare în câte organizații din țară, liderii organizațiilor au favorizat alți candidați? Lucru valabil și pentru liderii altor partide, că nu numai în PSD s-au petrecut astfel de fapte.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA