spot_img
AcasăEvenimentPolitic / Generalul Izmană racolează curve politice de pe centură

Politic / Generalul Izmană racolează curve politice de pe centură

spot_img

DISTRIBUIȚI

Uniunea Naţională pentru Progresul României a anunţat că joi a fost semnat un protocol privind fuziunea prin absorbţie a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) de către UNPR. Surse politice susţin că Lavinia Şandru, liderul partidului, va deveni vicepreşedintele UNPR.

„Joi, 15 decembrie 2011, la ora 12.00, a avut loc ceremonia semnării protocolului privind fuziunea prin absorbţie a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) de către Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR)”, se arată într-un anunţ de presă transmis de UNPR. Ceremonia s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului. Potrivit unor surse politice citate de Mediafax, liderul PIN Lavinia Şandru urmează să devină vicepreşedintele UNPR la nivel naţional.

Partidul Iniţiativa Naţională a fost înfiinţat în 2005 de Cozmin Guşă, Lavinia Şandru şi Aurelian Pavelescu, după ce aceştia au părăsit Partidul Democrat (actualul PDL, n.r.). Primul care a plecat a fost guralivul Pavelescu. S-a creat astfel posibilitatea ca întregul partid (Cozmin și Lavinia) să colinde țara într-un autoturism marca Smart. La vremea respectivă, fostul preşedinte PD, deja preşedintele României, Traian Băsescu afirma despre aceştia că au ajuns pe „centura politicii”. Altfel spus, generalul izmănar se cuplează cu o politrucă de pe centură. Oare ce poate rezulta bun pentru români din acest curvăsărai de bordel politic?

G. Ciascai

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA