AcasăActualitate112POLIŢIA ŞI PIROTEHNIŞTII, ÎN ALERTĂ - Un copilaş a găsit un proiectil...

POLIŢIA ŞI PIROTEHNIŞTII, ÎN ALERTĂ – Un copilaş a găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIŢIA ŞI PIROTEHNIŞTII, ÎN ALERTĂ Alertă pe o stradă din Gherla, după ce un bărbat a dat alarma la 112 sesizând faptul că a descoperit un proiectil neexplodat.

Incidentul a avut loc ieri după amiază.

Bărbatul, care se afla în jurul orei 15 pe strada Liviu Rebreanu, în apropiere de bariera de la calea ferată, a observat un copil care se juca cu un proiectil ruginit. Omul a strigat către băiat să-l pună urgent jos şi să se îndepărteze, scrie gherlainfo.ro.

Bărbatul a sunat apoi la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi pirotehnişti de la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, care au constatat că este vorba despre un proiectil de artilerie de calibru 76 mm, provenind din al Doilea Război Mondial.

Copilul cu a povestit că a găsit proiectilul pe marginea căii ferate, într-un morman de pământ scos de utilajele care lucrează în zonă.

Zilele trecute un alt proiectil neexplodat din al doilea război mondial a fost scos la suprafață de utilajele care efectuează lucrări în zona gării din Gherla.

Info

citeşte şi CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE – Un român intră la pușcărie pentru o evaziune fiscală de… 72 de lei

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA