AcasăEvenimentPOLIȚIA RUTIERĂ: Șoferițele oprite în trafic au fost "sancționate" cu mărțișoare (FOTO)

POLIȚIA RUTIERĂ: Șoferițele oprite în trafic au fost „sancționate” cu mărțișoare (FOTO)

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Baia Mare şi Seini au fost prezenţi în trafic, marți 1 Martie, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor aflate la volanul mașinilor câte un mărțișor, cadou simbolic la început de primăvară.

A devenit o tradiţie ca poliţiştii să ofere mărţişoare doamnelor si domnişoarelor participante la trafic în calitate de conducător auto, pasager sau pieton.

Șoferițele aflate la volan, pe principalele artere de circulaţie din municipiul Baia Mare şi oraşul Seini au fost oprite de poliţiştii rutieri, de această dată nu pentru că au încălcat vreo regulă de circulaţie, ci pentru a le oferi un cadou care să vestească începutul primăverii.

Astfel, obișnuitul sentiment de „nelinişte” pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este „tras pe dreapta” de polițiști s-a transformat, de 1 Martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii.

politia2Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic.

De asemenea, mărţişoare au fost oferite şi cadrelor didactice de la unităţile de învăţământ din Seini. Alături de urările specifice începutului de primăvară, poliţiştii le-au mulţumit acestora pentru buna colaborare în activităţile educativ – informative pentru prevenirea delicvenţei juvenile şi victimizării minorilor derulate în unităţile şcolare de pe raza oraşului.

 

Poliţiştii maramureşeni urează tuturor cetăţenilor o primăvară minunată, asigurându-i totodată cu sunt mereu la datorie şi veghează la siguranţa lor!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA