AcasăActualitateSocialPOLITIA RUTIERA - 35 de soferi au fost amendati pe DN 19...

POLITIA RUTIERA – 35 de soferi au fost amendati pe DN 19 si DN 18. Un barbat din Moisei va sta la inchisoare pentru infractiuni rutiere

spot_img

DISTRIBUIȚI

Marţi, 24.04.2012, Secţia 6 de Poliţie Rurală Sighetu Marmaţiei a planificat şi executat o acţiune de control şi supraveghere a traficului rutier, pe zona  comunelor Remeţi –Sarasău, amplasate pe D.N.19 şi a comunelor Vadu Izei –Rona de Sus de pe D.N. 18. Sunt cele mai aglomerate artere de circulaţie din aria de competenţă a secţiei şi pe aceste drumuri au loc cele mai multe accidente rutiere din zonă. Au fost verificate 58 de autoturisme iar în total poliţiştii au întocmit 35 de procese-verbale pentru sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea amenzilor este de 6.900 lei.

Pentru infracţiuni rutiere, un bărbat din Moisei va sta în închisoare un an şi jumătate

Poliţiştii Postului Comunal Moisei au executat ieri un mandat de arestare faţă de Iustin O., de 36 de ani, cu domiciliul în Moisei.  Pe numele său, Judecătoria Vişeu de Sus a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1,6 ani de detenţie pentru comiterea unor infracţiuni rutiere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA