spot_img
AcasăActualitateSocialPOLITIA RUTIERA - 33 de permise de conducere retinute in trei zile...

POLITIA RUTIERA – 33 de permise de conducere retinute in trei zile in Maramures

DISTRIBUIȚI

Acţiuni ale poliţiştilor pentru un trafic rutier în siguranţă. Au fost reţinute 33 de permise de conducere şi au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 40 000 lei. În perioada 01 – 03 februarie 2013, poliţiştii formaţiunilor rutiere au desfăşurat mai multe acţiuni pe drumurile publice din judeţ (DN18, DN19, DN17C, DN1C, DJ-uri), acţiuni menite să asigure un trafic rutier în siguranţă pentru toţi participanţii.

Acţiunile care au vizat combaterea încălcării normelor rutiere care reglementează viteza de deplasare a autovehiculelor s-au derulat în zilele de vineri şi duminică în intervalul orar 14.00 – 18.00. Au fost angrenate toate aparatele radar funcţionale aflate în dotarea structurilor de poliţie rutieră şi au fost aplicate 218 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 35 905 lei. pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost reţinute 11 permise de conducere.

La Baia Mare s-a acţionat pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare pe drumurile din municipiu. 16 permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6 910 lei.

Atât în mediul urban cât şi în mediul rural au fost desfăşurate acţiuni pentru combaterea indisciplinei conducătorilor auto în ceea ce priveşte conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice. Acţiunile au avut loc îndeosebi în nopţile de sâmbătă spre duminică şi duminică spre luni, în intervalul orar 22.00 – 02.00. Au fost efectuate 356 de testări alcoolscopice şi au fost reţinute 6 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Pe perioada acţiunilor poliţiştii rutieri au constatat 13 infracţiuni la regimul circulaţiei, astfel: conducere fără permis la Băiţa de sub Codru, Ieud, Pribileşti şi Repedea, conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat la Ruscova, Borşa şi Repedea, conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals la Vadu Izei şi Repedea, conducere sub influenţa alcoolului la Seini, Pribileşti şi Răzoare şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la Leordina. În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA